Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2006

Χέρι-χέρι θα μας την φέρει και προτείνει αποχή να την παίζουνε πολλοί...



Την 1η Δεκεμβρίου 2006, ο πλανήτης υποτίθεται πως «γιόρταζε» την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Θα παραμερίσουμε την καχυποψία και την χλεύη μας για τον υποκριτικό θεσμό των «παγκόσμιων ημερών» τάδε και «διεθνών ημερών» δείνα για να σας μεταφέρουμε τι πρότεινε ο ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους «ως μοναδικό μέσο για να σταματήσει η μετάδοση του AIDS».

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ!!!
Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια φαίνεται. Άραγε είναι ασεξουαλικός ή οπαδός του self service; Ό,τι απ’ τα δύο κι αν ισχύει, χαρά στο κουράγιο της συμβίας του, της κ. Λόρας Μπους. Άρα, μπορούν να εξηγηθούν εύκολα οι μαλθακίες που διαπράττει στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κι αλλού. Με την ίδια λογική, η πλήρης αποχή από το φαγητό μπορεί να μας γλυτώσει από την παχυσαρκία. Και η παντελής έλλειψη ευφυΐας μπορεί να μας γλιτώσει από βάσανα, σκοτούρες και άγχη. Επιπλέον, αν οι Αμερικανοί δεν θέλουν να κάνει λάθη ο Πρόεδρός τους μπορούν να καταργήσουν τον θεσμό της προεδρίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agapimenoi mou ma o George Bush antiprosopevi apolyta tous amerikanous etsi eine oloi kai etsi ton theloun kiafton. Asta na pane kai mh xeirotera na leme emeis pou zoume edo sto America me tetio arxigo. Pantos makari na mou erthete kai tha sas exo na katheste mono kai na zisete esto kai mia mera ton amerikano kai tin nootropia tou. Kala namaste oloi emeis oi alloi laoi pou alaxame aftin tin xora kai ta matia tous se osous epsaxnan to fos vevea. Perimeno fonitiko klipaki diko sas apo tin ekmpompi sas pleaseeeeeeeeeeeeee.

Deepak Gopi είπε...

:_)