Πέμπτη, Απριλίου 19, 2007

Μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός του GEO - σπουδαία βραβεία!



Με αφορμή της συμπλήρωσης ενός χρόνου κυκλοφορίας του GEO, το περιοδικό θέλει να κινητοποιήσει τους αναγνώστες του να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό τους φακό μια όμορφη στιγμή. Κύριο θέμα του διαγωνισμού μας είναι «Η Αισιοδοξία», η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας μας. Αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους να δείξουν τη δουλειά τους, να κερδίσουν πλούσια δώρα και να έρθουν σε επαφή με το GEO.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που επιθυμούν να παρουσιάσουν την έμπνευση, το ταλέντο και το μεράκι τους στους αναγνώστες του GEO, σε ανθρώπους δηλαδή που είναι εξοικειωμένοι με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τέχνη της φωτογραφίας.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΜΑΪΟΥ!


1 ΒΡΑΒΕΙΟ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ OLYMPUS E-400


Η Olympus E-400 είναι η ελαφρύτερη επαγγελματική φωτογραφική μηχανή D-SLR στον κόσμο. Έχει δύο χρόνια εγγύηση και διαθέτει ένα Live CCD νέας σχεδίασης με 10.0 εκατομμύρια pixel, δυνατότητα live preview και αυτόματης εστίασης AF για κανονική χρήση, φίλτρο υπερηχητικών κυμάτων.


2&3 ΒΡΑΒΕΙΟ:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FUNAI A2006


Τηλεόραση LCD 20΄΄4:3, στερεοφωνικός ήχος

A2/NICAM, TELETEXT ελληνικό, μενού λειτουργιών οθόνης σε 8 γλώσσες, 99 προγράμματα, βάση με ρυθμίσεις, σύστημα απεικόνισης φυσικών χρωμάτων, εισόδους VIDEO -IN, AUDIO IN, S-VIDEO, SCART IN.


4-10 ΒΡΑΒΕΙΟ:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ GEO


Η επετειακή συλλεκτική έκδοση «Συναρπαστικός Κόσμος» με εξήντα από τα καλύτερα φωτογραφικά ρεπορτάζ των τριών δεκαετιών του περιοδικού GEO. Ιστορίες χαρούμενες και δραματικές, μικρά και μεγάλα θαύματα της ζωής, όλα όσα κρύβονται κάτω από την απατηλή επιφάνεια της καθημερινότητας.



ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Kάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να στείλει μόνο μία φωτογραφία, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: geocontest@daphne.gr είτε ταχυδρομικά (cd-rom) στη διεύθυνση: Γραβιάς 4Α, 151 25 Μαρούσι. Κάθε φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση), καθώς και από μία λεζάντα (περίπου 50 λέξεις) που θα εξηγεί το θέμα. Οι φωτογραφίες landscape πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1.200 pixel πλάτος, ενώ οι φωτογραφίες portrait τουλάχιστον 1.200 pixel ύψος. Οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 11 Μαΐου 2007.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από την Ruth Eichorn, Διευθύντρια Φωτογραφίας του γερμανικού GEO, τον Παναγιώτη Λιάκο, Διευθυντή έκδοσης του GEO, τον Γιάννη Σαρλή, group creative art director G+J/Δάφνη Επικοινωνίες και τον Δημήτρη Χαλκούση, art director στο περιοδικό GEO. Οι φωτογραφίες δεν επιστρέφονται. Το περιοδικό διατηρεί το δικαίωμα της δωρεάν αναπαραγωγής τους στις σελίδες του ή στο website. Η αποστολή φωτογραφίας στην παραπάνω διεύθυνση συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του GEO:
www.geo-magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: