Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2007

Ξένιος Μαγγίνας τέλος! Έφτασε η ώρα της Φώφης-Wonder Woman


Να που εξηγείται επιτέλους η υπερκινητικότητα της κ. Φώφης του ΠΑΣΟΚ, της Αγιαβαρβάρας και της Εθνικής Τράπεζας. Amita motion - θετική ενέργεια

Όποτε κάποιος Έλληνας πολιτικός λανσάρει επιτυχώς μια λέξη ή φράση στην κοινωνική καθημερινότητά μας κάνει μεγάλη καριέρα.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έμεινε στην ιστορία με την «αλλαγή». Ο Μητσοτάκης με την «κάθαρση». Ο Σημίτης με τον «εκσυγχρονισμό». Ο Καραμανλής δεν έχει καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη: «μεταρρύθμιση», ήπια «προσαρμογή», «τομές», «σεμνά και ταπεινά», «νέα διακυβέρνηση».
Κι εκεί που ο πρωθυπουργός αντιμετώπιζε πρόβλημα ήλθε ο Μαγγίνας να του το λύσει κι ο αχάριστος Καραμανλής τον απέπεμψε!
Ο κ. Μαγγίνας προσέφερε μια εξαιρετική λέξη για να σύρει τον νεοδημοκρατικό αραμπά στη λασπωμένη κι αδιάβατη λεωφόρο της δόξας: «φιλοξενία».
Δεν υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας που να μην νιώθει –έστω κατά τι- καλύτερα όταν ακούει τούτη την όμορφη λέξη που παραπέμπει στην ένδοξη ελληνική αρχαιότητα.
Παρά ταύτα, ο κ. Καραμανλής δεν χάρηκε διόλου όταν άκουσε τον υπουργό του να την επικαλείται όταν ετέθη το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας των Ινδών μεταναστών στο αναψυκτήριο (ουπς, συγγνώμη, στο εξοχικό) του κ. Μαγγίνα.
Δεν πίστεψε τις μαγγίνειες αιτιάσεις ο σκληρά εργαζόμενος πρωθυπουργός μας διότι είτε είναι δύσπιστος άνθρωπος είτε γνωρίζει τι σόι «ψυχοπονιάρη» διόρισε στο υπουργείο για να «σώσει» τα ασφαλιστικά ταμεία.
Οι μαγγίνειες δικαιολογίες ήταν ακόμη δυσκολότερο να γίνουν πιστευτές επειδή οι «φιλοξενούμενοι» εθεάσησαν να κουρεύουν το γκαζόν του φιλόξενου κ. Μαγγίνα.
Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θέλει να επιβάλλει στη Νέα Δημοκρατία το φίλεργο στιλ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και ειδικά εκείνο της Φώφης Γεννηματά.
Η κ. Γεννηματά, αν βρισκόταν στη θέση του Μαγγίνα δεν θα χρειαζόταν την αρωγή φιλοξενουμένων Ινδών για να διαχειριστεί το αναψυκτήριό της. Θα κούρευε το γκαζόν μονάχη της.
Εδώ προλαβαίνει να βγάζει μεροκάματο στην Εθνική Τράπεζα, να συμβουλεύει (επ’ αμοιβή) τον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας και να προωθεί τον σοσιαλισμό μέσω ΠΑΣΟΚ.
Εύγε Φώφη!

Αυτός εδώ είναι all time classic. Εξού και η φωτό λίγο πριν του πούνε ξου...

4 σχόλια:

VS είπε...

Νομίζω πως τουλάχιστον στο θέμα της άδειας, είστε άδικοι με τον πρώην υπουργό. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως με τις σημερινές πολιτικές ανάγκες (δημ. σχέσεις κλπ) μόνο με άδεια αναψυκτηρίου μπορεί να κτίσει κανείς το φτωχικό του!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι... πόσοι άλλοι μπορεί να είχαν δροσιστεί στο αναψυκτήριο του κ. Μαγγίνα;

Μπορεί να φαίνεται άσχετο, αλλά αναρωτιέμαι και για κάτι ακόμα:

Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι τα επώνυμά σας είναι (ΛΙΑΚΟ)ς και Γιανουλό(ΠΟΥΛΟΣ) ; ε;

RosenRed

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Θα μάθεις τι είναι τυχαίο και τι όχι. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είμαστε πραγματικά φιλόξενος λαός.
Τον μαέστρο κάνει ο Σημίτης στην φωτό;