Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2008

Super δώρα στους Αδιάβροχους!


Λοιπόν, από Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) το ακροατήριο της εκπομπής θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει special δώρα, τα οποία μάλιστα δεν κυκλοφορούν στην αγορά.
Δεν τα βρίσκεις πουθενά μουσιού και μανδάμ!
Μιλάμε για μοναδικά, συλλεκτικά CDs,DVDs και CD-Roms που απήλαυσαν μόνο οι τυχεροί αναγνώστες του περιοδικού GEO. Η διαδικασία θα περιλαμβάνει, ασφαλώς, κουίζ.
Ωστόσο, για να μην παραπονιέστε η ύλη των «εξετάσεων» δεν πρόκειται να είναι άγνωστη.

Όλες οι απαντήσεις των ερωτήσεων που θα υποβάλλονται προς τους... διαγωνιζομένους υπάρχουν στο τεύχος του GEO που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Προμηθευτείτε το και τα λέμε από Δευτέρα...

4 σχόλια:

Andreas P. είπε...

Βρε Φαραώ, αυτές οι γαλαντομίες σας μας μάραναν.. Σήμερα μου έβαλαν χέρι σε ψαροταβέρνα στην Αργυρούπολη επειδή λέει δεν έχω έρθει να πάρω το CD. Ήμαρτον!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Σοβαρά; Και που ήξερε ο κάπελας ότι κέρδισες; Κουφό...

Andreas P. είπε...

Φανατικός ακροατής. Και πρώτοι μεζέδες.. Άφωνος έμεινα σου λέω. Πρέπει να πάμε να τον τιμήσουμε

Ανώνυμος είπε...

Το πετρέλαιο τελειώνει και μαζί οι γενοκτόνοι
http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia.html

Χρειάστηκαν 6.000 χρόνια από τότε που άρχισε η πανδημία των πολέμων, για να οδηγήσουν οι, κατά καιρούς εμφανιζόμενοι λόγω υπερπληθυσμού, γενοκτόνοι να καταντήσουν την ανθρωπότητα στο σημερινό σημείο εξουθένωσης, ιδιαίτερα μάλιστα τους 2 τελευταίους αιώνες με την επιθετική χρήση τού πετρελαίου, κυρίως από τους πιο μαζικούς γενοκτόνους, τους διαδόχους των σταυροφόρων...
Αλλά έφτασε επιτέλους ο καιρός που το πετρέλαιο τελειώνει, η σύντηξη αν επιτευχθεί στον 21ο αιώνα απλώς θα επιταχύνει την αυτο-καταστροφή των φοβικών τυραννιών (έστω και μετά από έναν τελευταίο πόλεμο που ετοιμάζουν -http://www.guardian.co.uk/world/2008/mar/10/eu.climatechange, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει) , ενώ η ραδιενέργεια και άλλες πηγές δεν επαρκούν για να διαιωνίσουν το φόβο και τη μοιρολατρεία.
Ο αφοπλισμός εξουδετερώνει τους μανιακούς, κι ήρθε η ώρα, ό,τι δεν πρόλαβε η καταταλαιπωρημένη ανθρωπότητα να κάνει τόσες χιλιετίες, θα το κάνει χωρίς σχέδιο η πολυβασανισμένη φύση.
ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ και ΓΕΡΗ ΑΜΥΝΑ !