Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2008

Η ΚΝΕ διοργανώνει εκδρομή με προσκεκλημένη την Κομμουνιστική Νεολαία «Μακεδονίας»


Αν είστε νέος ή νέα, διαθέτετε ελαστικότατη έως ανύπαρκτη εθνική συνείδηση πλην όμως ακμαία ταξική, νοσταλγείτε επιδέξιους αλλά, φευ, μακαρίτες χασάπηδες όπως ο Στάλιν και προετοιμάζεστε για διακοπές, καλό είναι να αναβάλετε τα όποια σχέδιά σας.

Εκτός από τη Siemens εκδρομούλες οργανώνει και η ΚΝΕ!

Διαβάσαμε στο σημερινό Ριζοσπάστη (σελίδες 14-15, κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο):

«Για τις μαγευτικές Πρέσπες αναχωρούν σήμερα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ από όλη τη χώρα, για να συναντηθούν στο 17ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της Οργάνωσης που γίνεται εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο και διατρανώνει το σύνθημα: ‘Με τους λαούς ενάντια στον ιμπεριαλισμό για το σοσιαλισμό’».

Θα αναφωνήσετε –με το δίκιο σας- ποιο είναι το πρόβλημα; Εδώ υπάρχουν επιδοτούμενοι (από το υπουργείο Πολιτισμού) σύλλογοι φίλων σκι μονής Βατοπεδίου, οι Κνίτες μας πειράξανε;

Διαβάστε παρακάτω τι γράφει ο Ριζοσπάστης και θα καταλάβετε που είναι το ζήτημα:

«Σταθερά στο δρόμο του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, η ΚΝΕ θα συναντηθεί στο φετινό Διήμερο με εκπροσώπους των Οργανώσεων: Κομμουνιστική Νεολαία Αλβανίας, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΔΟΝ Κύπρου και της νεολαίας του ΚΚ Τουρκίας για να στήσει μια αλυσίδα ειρήνης και φιλίας με τους λαούς των Βαλκανίων στα σύνορα της χώρας μας».

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν φαρδιά πλατιά και με τη βούλα χώρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και δεν ντρέπονται όταν κοιτούν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη.

Tην είδηση την πρωτοδιαβάσαμε σε δύο blogs: http://taxalia.blogspot.com/ και στο http://troktiko.blogspot.com/

Υπό το φως του δημοσιεύματος καλό είναι να θυμηθούμε κι ένα post που αναρτήθηκε στο blog μας στις 10 Μαρτίου 2008 με τίτλο "Ιδού από που ξεκινάει το Μακεδονικό ζήτημα..."

Το Μακεδονικό ζήτημα, η αναγνώριση Μακεδονικής εθνότητας, η καταπίεσή της και η εξόντωσή της από τους Έλληνες και όλα όσα αναπαράγουν σήμερα οι ευρισκόμενοι στην γραμμή των Σκοπίων δεν είναι μεταπολεμικά γεννήματα του Τίτο. Ούτε της Δεξιάς. Φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ΚΚΕ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα το γέννησε, το θέριεψε -κατ' εντολήν του Σοβιέτου προφανώς- και σήμερα το αποκρύπτει. Κρίμα. Θα έπρεπε είτε να επιμείνει στη θέση του είτε σήμερα να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πόσο λάθος είχε τότε που έγραφε ο Ριζοσπάστης (24 και 25 Νοεμβρίου 1932) ότι ο Μακεδονικός λαός είναι "ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ - ΠΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ".
Διαβάστε με προσοχή τα γραφέντα ανθελληνικά εμέσματα υπό "Μακεδόνα" συντάκτη στον Ριζοσπάστη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Τα δύο links που ακολουθούν, αν τα πατήσετε μπορείτε να κατεβάσετε σκαναρισμένες τις σελίδες του Ριζοσπάστη της 24ης και 25ης Νοεμβρίου του 1932 όπου υπήρχε σχετικό αφιέρωμα.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 24 11 1932
http://www.divshare.com/download/3990964-37a

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 25 11 1932
http://www.divshare.com/download/3990973-ed8

ΥΓ: Ενδιαφέρουσα είναι και η απόδοση συμπούρμπουλων των μουσουλμάνων της Ξάνθης στους Τούρκους! Στο δημοσίευμα της 24ης Νοεμβρίου του 1932 (άνω δεξιά) γράφει ο πατριωτικότατος Ριζοσπάστης: "ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ". Άρα δεν φταίει και τόσο ο κ. Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ. Επιχειρήματα του ΚΚΕ αναπαράγει ο άνθρωπος...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς σας κάνει εντύπωση με το Κ.Κ.Ε?Οι ηγέτες του δήθεν δημοκρατικού στρατού είχαν τάξει την μακεδονία να την παραχωρήσουν αφου την κάνουν π΄ρωτα ανεξάρτητο κράτος...όλα αυτά βέβαια με την πρυπόθεση ναέχουν κερδίσει στον πόλεμο και πιο συγκεκριμένα να όταν κατλάβουν και την Κόνιτσα!!!Κάνω λάθος ή δεν είχαν έτοιμη την κυβέρνηση του βουνού.Τα "δημοκρατικά στρατευματά τους μπαινόβγαιναν στην Αλβανία και στην Γιουκοσλαυία του τίτο...και έκαναν τις ληστρικές επιδρομές...όταν τους έκλεισε τα σύνοαρα ο΄σύντροφος τους πήρς και τους σήκωσε.Λυπάμαι που τα γράφω αυτά αλλά είναι αμετανόητοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣTHΛTE TOYΣ ΣTO ΔIAOΛO TOYΣ BΛAKEΣ!TA AΠOΛIΘOMATA!G AΠO CT

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί μιλάμε είναι όχι μόνο μακριά νυχτωμένοι......
Προσέξτε όμως η βλακία τους άρχισε και ΞΑΝΑγίνεται εθνικά επικίνδυνη.
Αλλά φυσικά γιαυτό δεν ξεκολάνε απο το 7-8%. Ο λαός δεν ξεχνά τη έχει κάνει το ΚΚΕ στην Ελλάδα...και φυσικά απο ότι βλέπουμε τι ακόμα συνεχίζει να κάνει.

Stefanos είπε...

Πωπω εντυπωσιάστηκα τώρα :P...βέβαια ό,τι και να πούμε, κάποιο κολλημένο κομματόσκυλο θα βγει να υπερασπιστεί το Κόμμα...
Άραγε η Κανέλλη τι λέει για αυτό;

Ανώνυμος είπε...

αισχος μετα απο ολα αυτα δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενας ΕΛΛΗΝΑΣ που να ψηφισει το εν λογω κομμα