Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

Διασυρμός! Αμερικανοσκοπιανό σχέδιο... καλοβλέπει η Ντόρα

Μη χάσετε το σημερινό ΕΘΝΟΣ.
Αποκαλύπτει πώς το «Ελληνικό» υπουργείο Εξωτερικών Τεμενάδων που εξετάζει το «σχέδιο Νίμιτς» στην ουσία αγνοεί ή, ορθότερα, προσποιείται ότι αγνοεί ότι το «σχέδιο Νίμιτς» στην πραγματικότητα είναι σχέδιο Μπους-Ράις-Γκρουέφσκι. Το τεκμήριο των αποκαλύψεων της εφημερίδας είναι, όπως διαβάζουμε στο εξαιρετικό άρθρο:

«Απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια που υπογράφεται από την πρεσβευτή Μιλοβάνοβιτς και έχει παραλήπτες το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας NSC, τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας των ΗΠΑ και το αμερικανικό Γενικό Επιτελείο με αντικείμενο 'φόρμουλα' για την διπλή ονομασία».

Αν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας στον άνθρωπο που απλώς πρωθυπουργεύει θα έπρεπε να είχε απαλλάξει άμεσα από τα καθήκοντά της την «δυναμική» κ. Ντόρα Μητσοτάκη.
Αν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας στους Έλληνες εκλογείς η ίδια κυρία δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο της στις επερχόμενες κάλπες.

Δεν ελπίζω σε τίποτε εκ των δύο. Απλώς ρίχνω μια ιδέα στους ελαχίστους (όσους δηλαδή ενδιαφέρονται για τα ελληνικά πράγματα κάπως περισσότερο απ' όσο νοιάζονται για την γαστέρα και το υπογάστριό τους) να αγοράσουν σήμερα το ΕΘΝΟΣ.

4 σχόλια:

Athanassios είπε...

Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα για να καταλάβετε πως..."η βάρκα μπάζει από παντού".Ήμαρτον,έλεος!
http://edo-makedonia.pblogs.gr/2008/10/katw-makedonia-sto-biblio-ths-prwths-dhmotikoy.html

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, αγαπητοί συντάκτες, μην τα παραλέτε...κινδυνεύετε να χαραχτηριστείτε εθνικιστές! Πιο σιγά, πιο μαλακά, αφήστε τα παιδιά να κάνουν τη δουλειά τους...

Και μια πρόταση! Γιατί η Ελλάς να μην ανακυρηχθεί και επαρχία του γειτονικού κράτους να τελειώνουμε; Γιατί δηλαδή να μας χαλάει η όρεξη;

Μετά από κάτι τέτοιες πολιτικές πρακτικές θα τρίζουν τα κόκκαλα των πεσόντων. Μήπως ήταν τελικά κορόϊδα;

Υπομονή φίλοι μου. υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

THA PAROYN FORA GIA MIA MANTRA A.... KAI H NTORA KAI OI SKPOPIANOI.TO IDIO ISXYEI KAI GIA TON ..OGERO EPIDOKSO ANTIKATASTATH TOY BUSH. G APO CT

Ανώνυμος είπε...

Με τίποτα δεν θα ονόμαζα τον εαυτό μου εθνικιστή, αλλά εθνοκεντρικό. Με τίποτα δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου υπερβολικό....Αλλά και πάλι με τίποτα δεν θεωρώ τον εαυτό μου κορόιδο. Να διαπραγματεύομε και απο πίσω ο διαπραγματευτής να λαμβάνει οδηγίες υπερ του ενός.Ακόμα που και αυτοί που βλέπουν την υπόθεση με ελαφρή ματιά ακόμα και αυτοί που λένε ¨ελα μωρέ ,οι Αμερικανοί θέλουν να διευκολύνουν τα πράγματα,δεν καταλαβαίνουν απο ιστορία και απο Ελληνικές ευαισθησίες¨...ακόμα λοιπόν και αυτοί πιστεύω ότι τώρα θα καταλάβουν ότι αυτή η επιμονή για το όνομα έχει ανταποδωτικό χαρακτήρα. Άντε θυμα ,αντε ψώνιο,άντε σύμβολο αιώνιο...άν ξυπνήσεις μονομιάς θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς...λέω τώρα εγώ..

spooky είπε...

Μην περιμένετε τίποτα καλύτερο... Ο μεν Καραμανλής τρέμει το σόι του Δρακουμέλ, ο δε Δρακουμέλ ξέρει ότι χωρίς τις ψήφους των σογιών όλων των εμπόρων ναρκωτικών σε Χανιά και Ρέθυμνο δεν πάει πουθενά (καλά, να βγει η Ντόρα πρωθυπουργός με τις δικές τις δυνάμεις ξεχάστε το), γι'αυτό και γλείφουν εδώ και χρόνια τον Μπάρμπα-Σαμ.