Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2009

Ζήσε τα βίτσια σου στην Ελλάδα, και βρες και χορηγό!


Πω πω πω, εντυπωσιακή αφίσα! Το νο1 (παγκοσμίως) φετιχιστικό κλαμπ στην Αθήνα. Τι λες βρε παιδί μου. Μα, για κάτσε. Κάποια απροσδιόριστη αίσθηση ότι κάτι είναι γνώριμο. Ας πλησιάσω λίγο...
Μπας μου θυμίζουν κάτι τα βυζιά; Μην είναι το δερμάτινο; Η χειρονομία μήπως; Τα κορδόνια; Χμμμ, όχι. Στα λογότυπα των χορηγών είναι ο λαγός ή ορθότερα ο κούνελος μια και η βιτσιόζα η μανδαμίτσα πρέπει να τον πνίγει με μαστίγιο τον κόνικλο. Φετίχ κλαμπ, torture garden (κήπος βασανιστηρίων). Γκράντε ο κόνικλος.
Νάτο ρε θηρίο! Mind Radio by conn-x. Eις εκ των χορηγών! Το ιντερνετικό ραδιόφωνο του conn-x. Conn-x = OTE = δεκαετίες πληρωμένων λογαριασμών από το υστέρημα του κλασσικού του πελάτη του Έλληνα που ξανάπεσε στα νύχια των Γερμανών.
Aς πάω μια βόλτα στο site του conn-x για να βεβαιωθώ ότι έχει άμεση σχέση με το mind radio. Ναι έχει. Συγχαρητήρια για τις χορηγίες σας παιδιά! Να μην ξεχάσετε να χορηγήσετε και καμιά... αισθησιακή ταινία πχ Παλαμάρι του Βαρκάρη ΙΙ, o Γαμισοκράτης στον Πουτανικό, Παλούκι Λουκ η Επιστροφή, Αντίο Παλαμίδα μου και άλλες.
Α ρε κατακαημένη Αράχωβα τι σου 'μελλε να πάθεις...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολιτιστικά κέντρα είναι κι αυτά...