Παρασκευή, Απριλίου 10, 2009

Ο Wagner προκάλεσε το Ολοκαύτωμα

Α, μην στραβώνετε με τον τίτλο! Εδώ η τηλοψία έχρισε "δολοφονική" τη σκληρή μουσική επειδή ο 19χρονος στη σχολή του ΟΑΕΔ που άρχισε το πιστολίδι και αυτοκτόνησε, είχε στη σελίδα του στο MySpace ένα βίντεο με το τραγούδι των ΚΜFDM "Free your Hate". Με την ίδια λογική φταίει το ρεμπέτικο για την "παραγγελιά" του Κοεμτζή που έστειλε τρεις νοματαίους στον τάφο και ο Βάγκνερ για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. (Ξέρετε, ο Χίτλερ δεν έχανε όπερα για όπερα στο Μπάιρόιτ). Μάνα ρέιβερ καλεί μουσικό εξολοθρευτή για διάσωση τέκνων. Που ζούμε;

Ιδού το "Free your Hate" των KMFDM

Ιδού και τα τάγματα των Βαλκυριών που καλπάζουν ξέφτερνες και σφάζουνε ανύποπτο κοσμάκη που ακούει Μαριάννα Τόλη, Βαβάτσικο και Τρίο Ατενέ.

5 σχόλια:

Eυδοκία είπε...

Ένας δεκαεννιάχρονος (με σοβαρές δυσκολίες τουλάχιστον στο χώρο του σχολείου - λέγεται ότι έφτασε στο λύκειο της αποφοίτησής του ύστερα από την εφαρμογή του σχολικού μέτρου της αλλαγής πλαισίου) νιώθει υποτιμημένος και υποτιμά, απαξιωμένος και απαξιοί. Αποφασίζει να πυροβολήσει το αδιέξοδό του και το μίσος του στην κοινωνία δηλαδή σε εμάς. Διαλέγει ένα θεαματικό και δραματικό τρόπο. Εκ των υστέρων εμείς τον παρατηρούμε εξ αποστάσεως και προσπαθούμε να συναρμολογήσουμε το δικό του παζλ (αφήνοντας στη λήθη το δικό μας πάζλ των δεκαεννιά ετών), του δίνουμε νέο όνομα, ταυτότητα ή ταμπέλα (σε δελτίο ειδήσεων των επτά ακούστηκε ο χαρακτηρισμός «μακελάρης») και συγχρόνως καλούμε ψυχολόγους (και άλλους –λόγους) να μας εξηγήσουν, να μας δώσουν το λόγο του παρ-άλογου συμβάντος. Έτσι τελικά γίνεται με τα χρονικά των προαναγγελθέντων θανάτων!

belowzero είπε...

Το χέβι μέταλ και το χαρντ ροκ είναι η μουσική του διαόλου. Ντροπή σας που την υπερασπίζεστε, παλιοτόμαρα! Καλά δεν έχετε ακούσει τίποτα για τα ανάποδα μηνύματα; Άσε που αυτοί που ακούν χέβι μέταλ είναι όλοι τους ναρκομανείς.

spooky είπε...

Η θεολόγος μας στο 1ο Λύκειο Λάρισας μας είχε πάει σε τοπική οργάνωση του κηφηναριού για να μας δείξει ένα "ντοκυμανταίρ" του Ελληνοαυστραλού Andy Zouman, πρώην μέλους των αποτυχημένων AXATAK (κακέκτυπα των KISS) στο οποίο καταδεικνυόταν ο... σατανιστικός χαρακτήρας του ροκ.

Έχω ξαναμιλήσει για τα καμώματα της εν λόγω κιουρίας, αλλά αυτήν τη φορά έγραψα για την προπαγάνδα τους κατά του Hotel California των Eagles:

http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_03.html

Να μας φυλά ο Μέγας Σουβλακέας από κάτι τέτοιους βλάκες...

+σουβλόγησον+

Stefanos είπε...

Μου έδωσες καλό πάτημα να γράψω :D

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Γράψε μέγα Σουβλακοφάντη!