Σάββατο, Απριλίου 18, 2009

Το κανάλι του Σιούφα: Η Ανάσταση του ματάκια


Ωραίον μπαλαμούτι, όχι και τόσο νηστίσιμο στο κανάλι της Βουλής. Παίζει τώρα. Πότε θα παίξει Γκουσγκούνη και Τίνα Σπάθη; Όταν ξανανοίξει η ολομέλεια; ΒΕΝΤΟΥΖΑ, ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

Εδώ μαθαίνει το φιλοθεάμον κοινό πώς μπορεί να καπνίσει όπιο. Μπράβο στη Βουλή!

Τα ωραία τα χασικλίδικα τα Πασχαλιάτικα στο κανάλι της Βουλής. Κι άλλη μπουρού με όπιο!

Βάνα Μπάρμπα στη Βουλή! Μπράβο Σιούφα μπεσαλή!

Έχουμε μια ιδέα για να γλιτώσουμε χρήματα από τον προϋπολογισμό της Βουλής: όταν σκοπεύει ο Σιούφας να παίξει "ροζ", "αισθησιακή" ή τσόντα το κανάλι του, αντί να πληρώνουμε δικαιώματα ως φορολογούμενοι στους πορνοπαραγωγούς να προσφέρουν οι βουλευτές (δωρεάν) τα δικά τους βιντεοσκοπημένα πηδήματα. Έτσι κανείς δεν θα παρεξηγεί το κανάλι της Βουλής μια και δεν θα πρόκειται για πορνοταινίες αλλά μάλλον για κωμωδίες.

3 σχόλια:

Stefanos είπε...

Εύγε επιτέλους λίγη ποιότητα στο κανάλι της βουλής!! :D

Ευδοκία είπε...

Γειά σας και χρόνια πολλά.

Kαλά πώς κάνετε έτσι:). Τα κανάλια μας βλέπουν μακριά... Η ταινία σχετίζεται με την έννοια της αγάπης και αυτός είναι ο λόγος που προβλήθηκε από το κανάλι της Βουλής τις ημέρες του Πάσχα (μέρες αγάπης βλέπετε) (ας έχουμε δε κατά νου ότι αποτελεί την αγαπημένη ταινία των πλοίων που συνδέουν τη Ρόδο με το Καστελόριζο κατά το θέρος όταν η ιταλική παρουσία είναι αυξημένη).

Ένα άλλο σχετικό παράδειγμα αφορά στην ΕΤ1. Φανταστείτε επιστρέφω στην οικία μου περιχαρής το βράδυ της Ανάστασης με αίσθημα νίκης – αφού δεν έσβησε το αναστάσιμο φως καθ΄ οδόν - και καθώς αρχίζω να περιδιαβαίνω στα κανάλια της ΤV αρχίζω να αμφιβάλλω για την αίσθηση του χρόνου που έχω όταν βρίσκομαι μπροστά σε μία αγιοβασιλίνα έγκυο που χορεύει εν εκστάσει και κάπου εκεί την πιάνουν πόνοι και μέσα στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα την τρέχουν στα μαιευτήρια για τα γεννητούρια.... Μένω άφωνη... εγώ την Ανάσταση μόλις γιόρτασα, πότε έφτασε κιόλας η Πρωτοχρονιά? Τέτοια μεταφορά στο χρόνο! Μπρααάβο στην ΕΤ1!

Εσεις ως πιο ειδικοί μπορείτε να απαντήσετε στο εξής: κοιτάζει κάποιος υπεύθυνος τις ταινίες που θα προβληθούν για να διαπιστώσει αν είναι σύντονες με το εκάστοτε κλίμα της ημέρας προβολής τους;

spooky είπε...

Προτιμώ τη Βάνα Μπάρμπα παρά το yaoi θέαμα που λέγεται Εκκλησία και τις shotacon και lolicon καταστάσεις που επικρατούν στις οργανώσεις της.