Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

Ακαδημαϊκός η Ψαρούδα Μπενάκη (έχει κληρονομικό χάρισμα)


Διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία: Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στην προκηρυχθείσα έδρα του Ποινικού Δικαίου, εξελέγη η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

Η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη ήταν από το 1978 καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου, αναλαμβάνοντας ποινικές υποθέσεις και έχει συγγράψει βιβλία Ποινικού Δικαίου.

Ακόμη, είναι εκδότρια και διευθύντρια του νομικού περιοδικού "Ποινικά Χρονικά" και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ποινικού Δικαίου.

Έχει διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης και Πολιτισμού, καθώς και αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.




Για όσους δεν θυμούνται η κ. Μπενάκη είχε ανακοινώσει στον (τότε) νεοεκλεγέντα κ. Παπούλια τη μείωση εθνικών συνόρων και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Α Ξ Ι Α ! ! ! Α Ξ Ι Α ! ! ! Α Ξ Ι Α ! ! !

2 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Ποιός πολιτικός φορέας είχε ενημερώσει και ανεβάσει αυτό το θέμα; Δηλαδή την προσφώνηση της Μπενάκη;
Μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ., που τότε όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα παπαγαλάκια της Ανωνύμου Εταιρείας ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Ν.Δ., που κυβερνά τα τελευταία 40 χρόνια τον έλεγαν λαϊκιστή και κινδυνολόγο και ο περήφανος λαός ψήφισε 2 φορές κατά 80% τα δύο αυτά κόμματα χρεωκοπίας..
Αυτά να τ' ακούτε κι εσείς οι "Αδιάβροχοι",που αλλοιώνετε και παραπληροφορείτε τον κόσμο για τον Γ.Καρατζαφέρη...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Για πες Δημήτρη, πότε παραπληροφορήσαμε για το κόμμα σου;