Σάββατο, Απριλίου 24, 2010

Τα ψέματα Παπανδρέου για το ΔΝΤ


Στις 100 ημέρες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, 14 Ιανουαρίου 2010, ο Γ. Παπανδρέου απαντάει στην ερώτηση του Π. Σώκου της Ελευθεροτυπίας αναφορικά με την προσφυγή στο ΔΝΤ. Απαντάει αρνητικά: "Δεν το έχουμε ανάγκη".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια,το θεμα ειναι τα ψεμματα πρι του αν θα παμε στο ΔΝΤ,η γιατι φτασαμε στο σημειο,να παρακαλαμε να μας δωσουν για να μη φαλιρουμε;
Μαλλον κοιτατε το δεντρο,ως συνηθως.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί,
τι το συζητάτε το θέμα;
Ο άνθρωπος πρέπει να είναι εντελώς χοντρόπετσος ! αφού έχει το θράσος να βγαίνει και να μας δείχνει τη φάτσα του μετά από τόσα ψέματα και μπούρδες που μας φόρτωσε!!
Αυτά βέβαια δεν αποτελλούν εξαίρεση, αλλά τον κανόνα που διέπει αυτόν και το σινάφι του.!
Μας φόρτωσαν μπούρδες και ψέματα ΜΟΝΟ για να πάρουν την εξουσία και να κάνουν τη ΜΑΣΑ τους και τη ΜΠΑΖΑ τους.! Αγαπητέ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ συμφωνώ μαζί σου !!
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!! ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !!! ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου συμφωνησω με τον απο πανω ,θα πω οτι πραγματι,ο μεγα ονομα φερων Γεωργιος,ειναι πολυ λιγος για την κατασταση που καλειται να διαχειριστει.Μα πααρα πολυ λιγος.
Οχι οτι οι υπολοιποι, ανεξαρτητως κομματος και χρωματος ειναι καλυτεροι βεβαια.Ανθρωπακια ειναι,που τους βγαλαμε και τους ξαναβγαλαμε εμεις,για να μας κανουν τις δουλειες μας,συνηθως ζητωντας τους,να παρανομησουν,ή να κανουν τα στραβα ματια,οπερ και ειναι το ιδιο.
Τωρα το θυμηθηκαμε,οτι μας οδηδηγησαν στο γκρεμο;
Για διαβαστε και λιγο Καβαφη."Τα τειχη",ειναι ο,τι πρεπει.