Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2010

Δεν θυμίζει telemarketing;


Όταν το είδα θυμήθηκα δυο κυρίες στο Extra. Η μία πωλεί φυτικά προϊόντα και η άλλη μέθοδο ενδυνάμωσης των τριχών και καταπολέμηση της φαλάκρας. Η μουσικούλα στον φόντο ταιριάζει με piano-bar έτοιμο να βαρέσει φαλιμέντο ή με χωλ γραφείου συνοικεσίων. Που θα βρω φόρμα εγγραφής;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
Βαρεθήκαμε υποκριτές και φαρισαίοι πολιτικοί και πολιτευτές, λαμόγια, πολιτικοί απατεώνες που κατορθώσατε να σβήσετε το όνειρο, την φαντασία, την προοπτική.

Βαρεθήκαμε όλους εσάς που το παίζετε Έλληνες. Πραγματικά αηδιάζουμε που βλέπουμε τις φάτσες σας, μάς έρχεται έμετος όταν μας δείχνετε την βολή σας (πρώην βασιλικό ανάκτορο). Ούτε κοινοβούλειο δεν ήσασταν άξιοι να φτιάξετε για αυτό στεγάζεστε άλλωστε στα πρώην ανάκτορα, φασίστες.

Το λαθρονομοσχέδιο που περάσατε θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ευελπιστώ να κατέβει κανένα κόμμα αλλοδαπών, να το ψηφίσουμε κατευθείαν. Ούτως ή άλλως πιόνια είστε και εσείς και κάνετε ότι σας πουν τα αφεντικά σας οι ξένοι, αλβανοί, σκοπιανοί, αμερικάνοι, τούρκοι, κ.λπ. Έτσι λοιπόν θα ψηφίσουμε κατευθείαν αυτούς για να μην χρειάζεται να έχουμε και εσάς τους κηφήνες να πληρώνουμε.

Καληνύχτα σας,
Δημήτριος