Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2011

Παλαιστίνιοι τρομοκράτες κατέσφαξαν οικογένεια


Αναδημοσιεύουμε από το blog Ελληνικές Αξίες και προσυπογράφουμε:
Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που καταλαβαίνω πόσο βαθιά βουτηγμένα μέσα στην βρωμιά είναι τα ελληνικά ΜΜΕ στο παιχνίδι ενάντια στους Εβραίους. Το πρωϊ στις 12 Μαρτίου ένας Παλαιστίνιος Μουσουλμάνος εισέβαλε σε ένα σπίτι Εβραίων, κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά ενός τρίχρονου παιδιού, έκοψε την καρωτίδα ενός βρέφους που ήταν ενός μήνα, έσφαξε ένα αγοράκι 11 ετών, και έσφαξε και τους γονείς των παιδιών. Οι παραπάνω είναι η φωτογραφίες των θυμάτων. Μάταια ψάχνω να βρω την είδηση στα Ελληνικά ιστολόγια των εφημερίδων. Το έγκλημα αυτό είναι τόσο σκληρό και απίστευτο, ώστε ορισμένοι αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό. Αν είχε σκοτώσει Εβραίος Παλαιστίνιο θα είχε χαλάσει ο κόσμος. Αίσχος. Είμαι όχι απλά βαθύτατα θλιμένος, αλλά έχω σιχαθεί. Για όσους θέλετε για να μάθετε περισσότερα για το τι επαγγελματική και συστηματική προπαγάνδα γίνετε, ακολουθήστε το κλίκ που δίνει ο Κοέν στο άρθρο του που μπορείτε να δείτε εδώ

Σχετικά links

Jerusalem Post
Haaretz
Israeli National News

Σημείωση των Αδιάβροχων: αν στ' αλήθεια κυβερνούσαν οι Εβραίοι την Ελλάδα, όπως σπεύδουν να ισχυριστούν όσοι έμμεσα αθωώνουν την ελληνική πολιτική τάξη για τις αθλιότητές της, αυτό το μακελειό δεν θα είχε υπερπροβληθεί;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι όντως περίεργο πως όλοι οι υπήκοοι του Γραικυλιστάν από την άκρα αριστερά ( Σύριζα) μέχρι την άκρα δεξιά ( λαός) υποστηρίζουν τους δολοφόνους παλαιστίνιους.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είχα σε μεγάλη υπόληψη ούτε τους Ισραηλινούς αλλα ούτε και τους Παλαιστίνιους.Εξ αλλου φυλετικά είναι ξαδέρφια. Τους Ισραηλινούς όμως μπορούμε να τους μιμιθούμε γιατι με τον υποτιθέμενο τραμπουκισμό τους έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή χώρα απ' όλλες τις απόψεις παρόλλο οτι ζούν ανάμεσα σε εχθρούς. Εμείς οι "ρομαντικοί" και "προοδευτικοί" όμως υποστηρίζουμε πάντα τους Παλαιστίνιους αγνοώντας οτι αυτοί νιώθουν ΠΡΩΤΑ μουσουλμάνοι και μετά οτιδήποτε άλλο. Τώρα που η Ελλάδα είναι στα σκατά (έτσι Ντομινίκ?) ας αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και ας κοιτάξουμε το πραγματικό μας συμφέρον. Κι όπως είπε και ο Σερ Μαρκεζίνης "Θα συμαχούσα και με τον διάβολο προκειμένου να πάει η χώρα μου μπροστά!"

Ανώνυμος είπε...

Γενικώς δεν προβάλλονται στα ελληνικα media αντι μουσουλμανικές ειδήσεις - Ο στόχος είναι η ανθρωπιστική συμπάθεια προς τους καημένους φίλους μουσουλμάνους και η επακόλουθη ανεξέλεγκτη διείσδηση μουσουλμάνικών πληθυσμών.
Είπαμε (όχι εμείς, η υπουργος Παιδειας): Είμαστε πολυφυλετική κοινωνία!

Israelman είπε...

Και πού να δείτε και τις άλλες ασχήμιες που διαπράττουν οι μουσουλμάνοι, που πάνε και παντρεύουν κοριτσάκια μονοψήφιας ηλικίας.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάμε μια λεπτομέρεια. Ο φόνος αυτός έγινε σε εποικισμό στη Δυτική Όχθη (διαβάστε το άρθρο της Haaretz). Ναι, από εκείνους τους παράνομους, που τους έχει απαγορεύσει ο ΟΗΕ και η Διεθνής Κοινότητα, αλλά το Ισραήλ επιμένει να εκτελεί τους ντόπιους και να τους παίρνει τη γη τους.

Πολύ αμφιβάλλω ότι μπόρεσε να μπει Παλαιστίνιος "τρομοκράτης" σε εποικισμό φανατισμένων υπερορθόδοξων εθνικιστών που είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια.

Μάλλον πάνε οι Ισραηλινοί μπάτσοι να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι και να πουν ότι το κάνανε οι "κακοί Παλαιστίνιοι" (όπως άλλωστε και για όλα τα κραξίματα και γιούχα που τρώνε οι πολιτικοί μας φταίει ο... ΣΥΡΙΖΑ) και να συγκαλύψουν τίποτα κόντρες μεταξύ των εποίκων.

archaeopteryx είπε...

Μα, νομίζω, και σε αυτό το θέμα, ακολουθούμε τις Γερμανικές προσταγές (τροποποιημένες κατά το Τουρκικό δοκούν, και εκφρασμένες από τα λίγα Ελληνικά πετρελαϊκά συμφέροντα).

Εύκολα χρεώνουμε τα πάντα στους Αμερικάνους. Αλλά από το 1990 και μετά, οι "Ευρωπαίοι" κάνουν κουμάντο. Το μόνο που νοιάζονται οι Αμερικάνοι είναι να μην διαλυθούμε ανεξέλεγκτα και πλακώσουν Ρώσοι στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όλος ο αντιεβραϊκός σκοταδισμός καλλιεργείται μαζί με τον αντιαμερικανισμό από αυτούς που έχουν κέρδος εάν είμαστε αντιαμερικάνοι και αντιισραηλινοί.