Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

Το κείμενο της χρονιάς!

Κι όμως, αυτά που θα διαβάσετε δεν είναι φάρσα. Φέρουν την υπογραφή Έλληνα δημοσιογράφου, γνωστού τοις πάσι. Πάρτε ηρεμιστικά (αν σας τα συνταγογραφήσει ο γιατρός σας), μια βαθιά ανάσα και διαβάστε:

«Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η κυβέρνηση στα χέρια της οποίας «εσκασε η χώρα» αλλά και η κυβέρνηση εκείνη που εξ αιτίας των δόσεων τόλμησε να γκρεμίσει το κρατος των μικρών ιδιοκτητών, όπως είχε δημιουργηθεί μετά το 1974. Αυτοί είναι οι «πελάτες» του παλιού πολιτικού συστήματος.[...] Η νέα κυβέρνηση είτε προκύψει από εκλογές ειτε όχι θα οδηγήσει τη χώρα μέσα από τις συμπληγάδες και της τυπικής πτώχευσης. Για να είναι βιώσιμη δεν θα πρέπει να στηρίζεται στη συμμαχία μικροιδιοκτητών και δημοσίων υπαλλήλων, ουτε στο κράτος που διαλύθηκε τις προηγούμενες μέρες. Θα χρειαστεί ένα νέο εκπαιδευτικό και δικαστικό σύστημα.
Τα ψήγματά του βρίσκονται στην τελευταία εκθεση της τρόικας. Την υλοποιησή του θα αναλάβει να υλοποιήσει ένα νέο κρατος που θα οικοδομήσουμε με τη βοήθεια των εταίρων μας».

Κλικ εδώ για να δείτε ποιος είναι ο φλογερός πατριώτης που έγραψε αυτά τα απίθανα στο site του Σταύρου Θεοδωράκη. 


ΥΓ: Καλό είναι ο μαχητής τροϊκάνος να αποφεύγει τις επαναλήψεις. Κουράζουν και δείχνουν παράλειψη δεύτερης ανάγνωσης του κειμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: