Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Φωτοτυπημένα λόγια


Χρόνος δεν υπήρξε για να πάρουν τα σχολιαρόπαιδα κανονικά βιβλία για τα μαθήματά τους, αλλά βρέθηκε μπόλικος για να αλλάξει η πανελίστρια της λέσχης Μπίλντερμπεργκ την προσωπική ιστοσελίδα της. Το έπραξε πριν από το κράξιμο που έφαγε (αντί εδεσμάτων) σε ταβέρνα της Καισαριανής. Η αυτοδημιούργητη πασόκα έκανε μπότοξ στο διαδικτυακό λογαριασμό της. Έβαλε κρέμα νυκτός στα έργα και τις ημέρες της «πράσινης ανάπτυξης» του Παπανδρέου και της αφεντιάς της. Αν είστε αρκετά ψύχραιμοι και πληκτρολογήσετε http://2012.diamantopoulou.gr θα πέσετε πάνω σε ιντερνετική καμπάνια που σκοτώνει. Οι στοχασμοί της πασιονάριας υπουργάρας ξεκινούν με στίχους του Μάνου Ελευθερίου: «Το σεργιάνι μας στον κόσμο ήταν δέκα μέτρα γης, όσο πιάνει ένα σπίτι και ο τοίχος μιας αυλής». Βέβαια, δέκα μέτρα γης δεν πιάνει ούτε το δωμάτιο της οικιακής βοηθού στις οικίες των ζάπλουτων σοσιαλιστών που ζητούν περικοπές από τον άνεργο, αλλά αυτό αποτελεί λεπτομέρεια και ένδειξη λαϊκισμού από την πλευρά εκείνου που το επισημαίνει. Κατά την κ. Διαμαντοπούλου, οι στίχοι που την συγκλόνισαν «αποτυπώνουν την μοίρα εκατομμυρίων Ελλήνων πριν το 1981. Εμείς το αλλάξαμε, αλλάζοντας την Ελλάδα». Θα ίσχυαν τα λεγόμενά της αν η έννοια Ελλάς ταυτιζόταν με τον Θόδωρο Τσουκάτο, τον Τάσο Μαντέλη και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ραυτοκριτική

Είναι τόσο γενναία και ειλικρινής διάθεση της σκληρά εργαζόμενης υπουργού, που παραδέχεται ότι κάποιοι σύντροφοί της ξεστράτισαν: «Κάναμε λάθη, ναι, όπως κάναμε και υπερβολές πολλές. Κάποιοι πήραν και λάθος δρόμο». Οπωσδήποτε είναι λάθος η διαδρομή όταν καταλήγεις στον Κορυδαλλό αντί να μασουλάς τα κλεμμένα σε έπαυλη στο Μαϊάμι ή σε οροφοδιαμέρισμα του Μανχάταν. Όμως, καμιά φορά συμβαίνει και το GPS της μίζας σε στέλνει εκεί που πρέπει.
Για την υπουργό της φωτοτυπίας, τα «λαθάκια» των σοσιαλήσταρχων δεν μετράνε και τόσο. Λέει η πεφωτισμένη: «Όμως τελικά εκείνο που μετρά δεν είναι η προσωπική ιστορία και τα λάθη του καθενός από εμάς, όσο κι αν πλήγωσαν όσο κι αν προκάλεσαν. Εκείνο που τελικά μετρά είναι ότι δυο γενιές Ελλήνων μεγάλωσαν με ειρήνη, με δημοκρατία, με ευκαιρίες, με εισοδήματα που ποτέ καμιά άλλη γενιά Ελλήνων δεν είχε».
Δίκιο έχει η μαντάμ. Γενιές και γενιές υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων μεγάλωσαν με το αθάνατο νερό της πράσινης λοβιτούρας και το νέκταρ της διαπλοκής...

3 σχόλια:

MacGyver © είπε...

ΟΛΟΙ στην ανοιχτή προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Καζάκη. Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Καζάκη,την Τετάρτη 2 του Μάη και ώρα 19.00,
στην κεντρική πλατεία Μεταμόρφωσης Μοσχάτου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βροντοφωνάξουμε το «ΟΧΙ»

Γιατί για όλα, υπάρχει ένα τέλος. Και το τέλος το δικό τους έφτασε στις 6 Μαΐου.
Γιατί ξυπνήσαμε…
Γιατί μπορούμε πλέον να δούμε καθαρά τα ψεύτικα λόγια τους…
Γιατί θέλουμε να ζήσουμε στη χώρα που γεννηθήκαμε ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια…
Γιατί έχουμε ακόμα δικαίωμα στο όνειρο…
Γιατί είμαστε Έλληνες και θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι γι αυτό …
Γιατί θέλουμε τα παιδιά μας αύριο να έχουν πατρίδα…
Γιατί θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας…
Γιατί πρέπει επιτέλους η Ελλάδα να καθαρίσει απ’ όλους αυτούς που μολύνουν την ατμόσφαιρα της… !!! Το οφείλουμε στους προγόνους μας, στον εαυτό μας αλλά κυρίως στις επόμενες γενιές.

ΓΙΑ NA ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...

XEMALLIARIS είπε...

http://www.megatv.com/protagonistes/default.asp?catid=25583&subid=2&pubid=29338279

XEMALLIARIS είπε...

http://www.megatv.com/protagonistes/default.asp?catid=25583&subid=2&pubid=29338279