Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

'Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Παπαδάκη

Είναι ο πρώτος καταξιωμένος δημοσιογράφος της τηλεόρασης, που δήλωσε δημόσια στην εκπομπή του (σήμερα) ότι είναι πρόθυμος η αμοιβή του να περικοπεί στα 586 ευρώ για να δώσει το καλό παράδειγμα στον ανήμπορο Έλληνα που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις περικοπές. Δείτε το βίντεο την στιγμή που το ρολόι της εκπομπής δείχνει 10.16

4 σχόλια:

ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ είπε...

Από το να το πεις μέχρι να το κάνεις έιναι τεράστια διαφορά.
Είπε και ο Παπούλιας, αλλά!!!

Στράτος είπε...

Βίντεο καπούτ.

Ωραία και καλά όλα αυτά, όμως ο Παπαδάκης δουλεύε πάρα πολλά χρόνια στην TV και πολύ αμφιβάλλω ότι οι αμοιβές του ήταν μικρές.

Θέλω να πω ότι δεν θα έχει πρόβλημα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να κάτσει και με 586e.

Ας βοηθήσει όποια οικογένεια ή όποιον άλλον μπορεί οικονομικά και ας αφήσει τις τηλεοπτικές αρλούμπες, που μοναδικό σκοπό έχουν την τηλεθέαση.

Εγώ προσωπικά, γνωρίζω υπερβολικά πολύ κόσμο που απλά δεν τα βγάζει πέρα πλέον και δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί κι εγώ είμαι στα όρια του κραχ σχεδόν κάθε βδομάδα.

Το να βρίσκομαι στο όριο κάθε μήνα έχει απλά περάσει ανεπιστρεπτί.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Είχε μπει εσφαλμένος σύνδεσμος. Τώρα λειτουργεί κανονικά.

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Αν τον ξέρετε προσωπικά λόγω της προυπηρεσίας σας στον ΑΝΤ1 παρακαλώ διαβιβάστε του πως είμαι πρόθυμος να του τα δίνω εγω προσωπικά προκειμένου να κάθεται σπίτι του και να ξεβρομίσει το γυαλί και η δημοσιογραφία από την παρουσία του

Μιλω ΣΟΒΑΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ