Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

Κουτσούμπας κληρώνει σήμερα!

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ μαζί με μια «φάσα» που ενημερώνει τους τηλεθεατές για κλήρωση κουζινικών και μετρητών! 

Την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Γιώργος Παπαδάκης διέκοπτε μια συζήτηση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο της ΝΔ, τον Δημήτρη Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Βασίλη Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ και το Νάσο Αλευρά του ΠΑΣΟΚ με τα ακόλουθα όμορφα: «Επιστρέφουμε με τον κ. Οικονόμου και τον κ. Αλευρά αμέσως μετά τις διαφημίσεις. Κύριοι πουλάτε! Εξαιτίας σας έχουμε πολλές διαφημίσεις. Δηλαδή, σ' εσάς οφείλεται το γεγονός ότι έχουμε πολλές διαφημίσεις σήμερα. Δέκα διαφημίσεις είχαμε και μόλις είδαν ποιους καλεσμένους έχουμε, μας φόρτωσαν άλλες εκατό! Υπεύθυνοι για τις διαφημίσεις είναι οι καλεσμένοι μας». Μοναδική αντίδραση προήλθε από τον κ. Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θύμισε κάτι από τον βουλευτή Ταμήλο, τον οποίο απολαύσαμε στους Ράδιο Αρβύλα: «Μας έχετε και δουλεύουμε τσάμπα!» είπε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ οι υπόλοιποι κατάπιαν αμάσητη τη δηλητηριώδη παρατήρηση του βετεράνου παρουσιαστή! Με αυτές τις λίγες κουβέντες και με την αφωνία που ακολούθησε, ο Γιώργος Παπαδάκης κατόρθωσε να αναδείξει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος: την έλλειψη ευθιξίας (λαϊκά το λέμε «τσίπα») από εκείνους που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα στους Έλληνες πολίτες.

ΚΚΕ - μετρητά 

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας των πολιτικών στο γυαλί, ακριβώς από κάτω από τις ευγενικές μορφές τους, οι τηλεθεατές ενημερώνονταν για μια κλήρωση κατσαρολικών και μετρητών στην οποία θα μπορούσαν να συμμετέχουν μέσω αποστολής SMS (κάπως αλμυρής χρέωσης) ή τηλεφωνήματος σε γραμμή (με εξίσου ακριβούτσικη χρέωση). Δεν παίρνουμε το τιμόνι λίγο πιο αριστερά μπας και πετύχουμε κάναν πολιτικό που δεν δέχεται να γίνει -έστω και χάριν αστεϊσμού- «κράχτης» για διαφημίσεις ή ανθρώπινο ντεκόρ για την μεγάλη κλήρωση μιας κουζίνας, ενός σετ από κατσαρόλες και 200 ευρώ μετρητά; Ας το κάνουμε κι αυτό. Ας διαλέξουμε κάτι σε Κουτσούμπα. Αν δεν το έχετε μάθει ακόμα, ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας διαδέχτηκε την Αλέκα Παπαρήγα στη Γενική Γραμματεία του ΚΚΕ. Παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη. Στην αρχή, τουλάχιστον, ούτε εκείνος ξέφυγε από την ακούσια συνύπαρξή του με την φάσα που αναφερόταν στην κλήρωση της εκπομπής. Τελικό συμπέρασμα: Μπράβο στον Γιώργο Παπαδάκη! Ξέρει να βγάζει μεγάλες αλήθειες χωρίς να χρειαστεί να τις βροντοφωνάξει. Αυτό κι αν είναι αντίσταση στο σύστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: