Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

Αυτοδύναμη Μέρκελ

Ποιο σταυροπόδι της Σάρον Στόουν και τρίχες. Κοίτω εδώ ένα μωρουλίνι να ξετρελλαθείς!

Το γκάλοπ της στήλης ρίχνει φως στο τούνελ των τάσεων της Κοινής Γνώμης και ενημερώνει τον λαό για όσα σκέφτεται – πριν καν τα σκεφτεί!

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας; Ή μήπως κολλητοί μας; Μην είναι και συγγενείς μας και δεν το γνωρίζουμε;» Αυτή είναι η δεύτερη αμιγώς πολιτική αλλά και συναισθηματική ερώτηση που περιέλαβαν οι δημοσκόποι της εταιρείας S.A.G.A.P.O που ανέλαβε την εργολαβία της ημετέρας σφυγμομέτρησης. Οι Έλληνες, με τις απαντήσεις τους, έβαλαν στη θέση τους όλους όσοι καταστροφολογούσαν και καλλιεργούσαν σκόπιμα αντιγερμανικό κλίμα. Το 76% απάντησε, όλως τυχαίως και εντελώς κατά σύ
κρητική μαντινάδα! «Να είχα στήθια πιο πολλά και χίλια πολυβόλα να μ' εκτελούν οι Γερμανοί, να λέω 'ναι σε όλα'. Να είχα πιο πολλά ευρώ και χίλιους τόνους λίρες, και να με πνίγαν Τεύτονες μέσα σε μαύρες μπύρες. Η Μέρκελ είναι μια χαρά, ο Σόιμπλε πιο ωραίος και όποιος αντιστέκεται δεν είναι Ευρωπαίος». Το υπόλοιπο 24% θεωρεί ότι οι Γερμανοί είναι και φίλοι και κολλητοί και αδέλφια μας και πως έχουμε παρεξηγήσει τον ρόλο των προγόνων τους κατά τα έτη 1941-1944: «Οι Γερμανοί έναν περίπατο έκαναν στην Ευρώπη. Μια απλή συνηθισμένη εκδρομή για να απολαύσουν τις αρχαιότητες. Ένα ταπεινό πικνίκ».
μπτωση με

Sex symbol

Αυτό το 24%, στο υποερώτημα αν έγιναν εγκλήματα πολέμου στην Κατοχή από τους φίλους, κολλητούς κι αδέλφια μας Γερμανούς, απάντησε: «Καλέ! Ποιος τα λέει αυτά; Οι σύμμαχοι και δανειστές μας είχαν όπλα μαζί τους επειδή δεν είχε γίνει υπουργός Δημόσιας Τάξης τότε ο Χρυσοχοΐδης (αφενός ήταν αγέννητος και αφετέρου δεν θα πολιτευόταν με τον Μεταξά). Διά τούτο ένιωθαν ανασφάλεια ένεκα επανειλημμένων ρεπορτάζ των γερμανικών εφημερίδων για τους δείκτες εγκληματικότητας στην πατρίδα μας. Τα τανκς τα κουβάλησαν μέχρι εδώ για να μην λασπώσουν τις μπότες τους. Στην προπολεμική Ελλάδα δεν είχαν εταιρείες όπως ο ΑΚΤΩΡ και οι δρόμοι ήταν γιομάτοι λάσπες».
Σχετικό με τις ελληνογερμανικές σχέσεις ήταν και το ερώτημα: «Ποιο είναι το απόλυτο σύμβολο του σεξ στην Ευρώπη;» 101% των ερωτηθέντων απάντησε: «Η Άγκελα Μέρκελ, φυσικά. Αν ήμανε φορτηγατζής και κουβαλούσα μπρόκολα στο δρομολόγιο Άργος-Ντίσελντορφ θα είχα μια αφίσα της για να μου κάνει παρέα τις ατέλειωτες ώρες όπου τα φώτα είναι νυσταγμένα και βαριά».
Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το -82% και ένα ποσοστό της τάξεως του -999% μας μούτζωσε άμα τη ακροάσει της ερωτήσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: