Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

Ελίτ και αποκρυφισμός

Το θέμα μπορεί να φαντάζει «ακραίο» και εντελώς απίστευτο, αλλά είναι πιο απίστευτο τόσο πλούσιος και ευλογημένος πλανήτης να μην μπορεί να ταΐζει τα παιδιά του. Ενα παράδειγμα για το πώς κάνουν τους υπολογισμούς για το ποιος ζει, ποιος πεινά και ποιος πεθαίνει στον πλανήτη είναι η ομιλία της Κριστίν Λαγκάρντ, της διευθύντριας του ΔΝΤ, στην Εθνική Ενωση Τύπου των ΗΠΑ, την οποία έκανε στις 15 Ιανουαρίου 2014 (δείτε τα επίμαχα σημεία στη διεύθυνση https://youtu.be/QYmViPTndxw).

Εκεί φλόμωσε τους Αμερικανούς δημοσιογράφους στα αποκρυφιστικά υπονοούμενα και στις
αριθμοσοφίες. Στο 1.22΄ του βίντεο λέει: «Τώρα θα εξετάσω τις αριθμοσοφικές δεξιότητές σας, ζητώντας από εσάς να σκεφτείτε το μαγικό 7». Στο 1.34΄: «Οι περισσότεροι πρέπει ήδη να γνωρίζετε ότι το 7 είναι σπουδαίος αριθμός». Στα 2.24΄: «Εχουμε 2014, βγάζουμε το μηδέν, 14, δηλαδή δυο φορές το 7». Στα 4.08΄: «Θα σηματοδοτήσει την 70ή επέτειο, 70ή επέτειος, βγάζουμε το 0 και μένει το 7, της Συνόδου στο Μπρέτον Γουντς, που στην ουσία γέννησε το ΔΝΤ». Στα 3.54΄: «Ετσι το 2014 θα είναι ορόσημο και ευελπιστούμε να είναι κι ένα μαγικό έτος, από πολλές απόψεις».

11άρια Παπαδήμου

Στα 4.38΄: «Επίσης θα σηματοδοτήσει την 7η επέτειο από την έναρξη των αναταράξεων στις διεθνείς χρηματαγορές». Στα 5.08΄: «Επειτα από αυτά τα 7 μίζερα έτη, τα εύθραυστα και τα αδύναμα». Στα 5.14΄: «Εχουμε 7 δυνατά χρόνια». Οι ευθείες αναφορές της μαντάμας στον αποκρυφιστικό - αριθμοσοφικό χαρακτήρα του 7 είναι πάρα πολλές. Ακόμα περισσότερες οι έμμεσες μνείες που κάνει στο θέμα. Η Λαγκάρντ δεν είναι η εξαίρεση, αλλά αποτελεί κομμάτι του κανόνα. Η λόξα των πολιτικών με τα άβαλα μαντάβαλα και τα ντιαμπολίκ παραφερνάλια είναι ευεξήγητη. Η ενασχόληση με το κακό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το καλό θέλει κόπο, χρόνο και επιμονή.

Και δυο σκέψεις προς προβληματισμό:
1) Η Σύνοδος Κορυφής των «μάγων» της ευρωπαϊκής πολιτικής έγινε την παραμονή της έκλειψης ηλίου, του σεληνιακού περίγειου (super moon) και της εαρινής ισημερίας.
2) Η κυβέρνηση Παπαδήμου σχηματίστηκε στις 11/11/2011.
Αριθμοσοφικές «συμπτώσεις» στις ημερομηνίες με πολιτικό ενδιαφέρον υπάρχουν πολλές και το θέμα έχει ενδιαφέρον να το ψάξει κάποιος, αν έχει τον χρόνο και τη διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: